<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=902620314360946&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Request a Demo

  Știința biologică Indigo

  Ce s-ar întâmpla dacă microbii ar putea ajuta plantele să se protejeze singure?

  Încă de la înființare, Indigo Ag a fost în avangarda inovației științifice. Ne folosim de microbiologia puternică, de învățarea automată și de tehnologiile digitale pentru a face agricultura mai productivă, mai profitabilă și mai durabilă.

  În timp ce obiectivele noastre sunt ambițioase, noi gândim în stil mare, începând de la mic - la nivel microscopic.

  Pentru a descoperi microorganismele cu cel mai mare impact pozitiv asupra sănătății și randamentului culturilor, echipa Indigo's Biologicals parcurge globul în căutarea unor plante puternice și înfloritoare printre vecinii mai puțin înfloritori. Aceste plante "supraviețuitoare" ar putea poseda un avantaj microbian în câmpurile supuse unui stres ridicat.

  Înapoi în laborator, oamenii de știință de la Indigo izolează și identifică în interior bacterii și ciuperci care ar fi putut permite acestor plante să reziste la medii nefavorabile și la dăunători. Acești microbi complet naturali sunt apoi combinați într-o formulă dezvoltată cu grijă pentru a fi utilizată în tratementul convențional al semințelor pentru a acoperi semințele ca parte a ofertei noastre de produse biotrinsic®. Deoarece microorganismele pe care le valorificăm sunt testate și selectate în mod riguros pentru compatibilitatea cu chimia semințelor, metodele de plantare și strategiile de îngrijire a plantelor, furnizorii de semințe și fermierii pot urma instrucțiunile de utilizare Indigo și pot combina fără probleme produsele Indigo cu practicile lor de gestionare. Și pentru că am investit semnificativ în durata de depozitare și stabilitate, semințele tratate cu tehnologia biologică Indigo® își vor menține viabilitatea și eficacitatea între momentul achiziției și cel al plantării - chiar și după săptămâni de depozitare în fermă.

  Tehnologia biologică
  Indigo®

   

  Colecția de microbi benefici Indigo are capacitatea de a proteja culturile de aproape orice stres abiotic imaginabil - de la temperaturi extreme și lipsa apei la soluri cu deficit de nutrienți. Ajutând plantele să se protejeze de condițiile dificile și îmbunătățind utilizarea resurselor, microbii din colecția biotrinică Indigo au potențialul de a îmbunătăți randamentele, reducând în același timp inputurile.

  Ce diferențiază portofoliul nostru de produse biologice

  Ne străduim să obținem cele mai bune performanțe în portofoliul nostru de culturi. Testele de laborator și testele pe parcele mici nu sunt suficiente pentru a atinge standardele noastre înalte, așa că lucrăm în tandem cu fermierii pentru a evalua tratamentele noastre pentru semințe în condiții reale, la scară comercială. De asemenea, suntem norocoși să angajăm și să ne asociem cu unele dintre cele mai strălucite minți din domeniu - consilieri științifici, universități de cercetare și alți colaboratori - cu zeci de ani de experiență în microbiologie pentru a ne consolida produsele.

   

   

  indigo_biological_science_web_2021

   


  Încotro mergem

   

  În deceniile anterioare, productivitatea agricolă a avansat în mod constant odată cu apariția noilor tehnici de reproducere, a îngrășămintelor sintetice, a caracteristicilor și a altor tehnologii industriale. Însă, de atunci, această creștere a stagnat, iar productivitatea a ajuns la un plafon. În loc să adoptăm o abordare industrială tradițională, ne concentrăm în schimb pe fortificarea plantelor împotriva presiunilor de mediu și a dăunătorilor care împiedică o posibilă dublare sau chiar triplare a recoltelor globale. Acesta este viitorul pe care îl preconizează Indigo. Microb cu microb, lucrăm pentru a sparge plafonul productivității și pentru a ridica ștacheta pentru o agricultură mai benefică.

  Ceea ce face ca tratamentele biotrinsic® pentru semințe să fie diferite: microbii noștri

  Aflați mai multe

  Ascultați opiniile comunității științifice

  Mask

  Microbii fac o mulțime de lucruri minunate pentru plante. Ei au o activitate care reduce nivelul de stres. Ajută la combaterea agenților patogeni. Ei sunt într-adevăr organisme unice pe care mama natură a ales să le pună în interiorul plantelor.

  Scott Lowman, PhD | Director al Departamentului de Endofitoze Vegetale și Cercetare Aplicată, The Institute of Advanced Learning and Research (IALR)

  Mask

  La Indigo, am construit una dintre cele mai mari și mai diverse colecții de endofite microbiene de pe planetă. Și multe dintre acestea au acum date de înaltă calitate privind secvența genomului, astfel încât să putem înțelege exact de ce sunt capabili acești microbi, cum interacționează cu plantele și cum ar putea îmbunătăți sănătatea plantelor.

  Sarah Seaton | Cercetător științific principal, Indigo Biological Products

  Mask

  O caracteristică a microbilor naturali care îi face mai puternici decât tehnologiile tradiționale de cultură, cum ar fi produsele chimice și OMG-urile, este capacitatea lor de a reacționa rapid la mediul înconjurător. Fie că este rece, cald, umed sau uscat, ei reacționează. Și o fac în câteva secunde.

  Geoffrey von Maltzahn, PhD | Indigo Ag Co-fondator și Chief Innovation Officer